Wat is je gekleurde streepjescode?

B9789081638166

Nieuw product

Het boek is een gids om te ontdekken hoe je onderhuids in je (werk)vel zit. Wat drijft je, wat motiveert je om iets te doen of wat houd je juist tegen. Of andersom beredeneert, welk werk past je het beste en het geeft je inzicht in jezelf in relatie tot collega’s, je manager en jezelf als manager. Een online test maakt hiervan integraal deel uit op www.jobsatisfactionfinder.com

Meer details

99 Items

19,95 € incl. btw

Meer informatie

Het boek is een gids om te ontdekken hoe je onderhuids in je (werk)vel zit. Wat drijft je, wat motiveert je om iets te doen of wat houd je juist tegen: tezamen je gekleurde streepjescode. In 7 hoofdstukken komen de volgende onderwerpen naar voren: waarom is het weten van je eigen gekleurde streepjescode belangrijk (1), waar staan de zeven kleuren voor (2), wat wordt gemeten en hoe het resultaat te lezen (3), je streepjescode en je werk (4), je streepjescode en je manager (5), je streepjescode en je collega’s (6), en jij als manager en hoe om te gaan met andere streepjescodes (7). In het boek is eveneens een unieke code opgenomen die recht geeft op de bijbehorende onlinetest.

Zie ook www.jobsatisfactionfinder.com

OVER DE AUTEUR
Na een internationale carrière in diverse commerciële managementposities is Henny Pauwels (1956) nu bijna 15 jaar bezig met de theorie die wordt gebezigd in dit boek. Eerst alleen gericht op organisatie- en teamontwikkeling maar de laatste jaren steeds meer op het individu zowel vanuit werving & selectie als vanuit persoonlijke coaching. Past iemand bij het werk  of past het werk bij iemand.