Bijbelse wijsheden voor managers

B9789081638142

Nieuw product

Iemands oogappel zijn, de blinde die de blinde volgt, het bijltje kwijt zijn, na ons de zondvloed, een wolf in schaapskleren, etc.. Dit zijn slechts enkele Bijbelse uitdrukkingen die nog steeds in ons dagelijks management leven worden gebruikt. In dit boekje worden meer dan tweehonderdvijftig Bijbelse spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen voor hedendaagse managers weer tot leven gebracht. 

Meer details

100 Items

9,99 € incl. btw

Meer informatie

Iemands oogappel zijn, de blinde die de blinde volgt, het bijltje kwijt zijn, na ons de zondvloed, een wolf in schaapskleren, muggenziften etc.. Dit zijn slechts enkele Bijbelse uitdrukkingen die nog steeds in ons dagelijks management leven worden gebruikt. De bijbel is een verzameling van meer dan vijftig afzonderlijke boeken en verhalen waarvan de meeste meer dan tweeduizend jaar oud zijn. De boeken zijn geschreven in een periode van 1600 jaar. Ze bevatten veel levenswijsheden die heden ten dage nog steeds gelden, want technologieën en samenlevingen mogen dan zijn veranderd, de gangbare managementvraagstukken die daarbij horen, zijn dat niet.

In dit boekje worden meer dan tweehonderdvijftig Bijbelse spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen voor hedendaagse managers weer tot leven gebracht. Veel uitdrukkingen zijn nog verrassend actueel en wellicht niet zo bekend als oorspronkelijk Bijbels. Doe er uw voordeel mee, of om met een spreuk te eindigen: beproef alle dingen en behoud het goede.

 

De Bijbelse wijsheden en de bijbehorende verzen zijn verwoord in de volgende hoofdstukken.

God en leiderschap

-          God en leiderschap

-          Tien geboden en strategie

-          Missionarissenwerk en commercie

-          Jezus en management

-          Apostelen en personeel

-          Gelovige en medewerker

-          Collecte en financiën